Om os

Cir-Tech

Vi skaber løsninger

Hos Cir-Tech har vi mere end 20 års erfaring med den cirkulære økonomi. Vores mål er at bidrage til at forvalte jordens ressourcer bedre, samtidig med at vores kunder får en bedre økonomi. Helt enkelt fortalt handler det om at holde materialer og produkter i det økonomiske kredsløb og forædle dem til højst mulige værdi i længst mulige tid.

Vi rådgiver kunderne, så vi sammen skaber en god løsning på deres udfordringer. For eksempel til landbruget, hvor behovet for omplacering af næringsstoffer, produktion af designergylle og koncentrering af særligt fosfor i forbindelse med biogas har ændret sig markant de senere år. Vi hjælper og rådgiver til intelligent udnyttelse af restprodukter og den cirkulære økonomi på dette område.  

Cir-Tech A/S blev stiftet i 2008 og har siden været igennem en rivende udvikling. Vores fokus er salg af udstyr til separation af husdyrgødning og forædling af restprodukter i andre sektorer som biogas og affald, lige som andre industrier drager stor fordel af vores teknologier. Vi er specialiserede i at udvikle løsninger indenfor cirkulær teknologi, og derfor hedder vi Cir-Tech.

Løsningen er først leveret, når det hele kører

Når vi leverer løsninger – hvad enten det er til landbruget, biogasanlæg eller andre industrier – sætter vi en ære i at følge op, servicere og bidrage med vores viden og knowhow, helt indtil opgaven er løst. I alle løsninger kan der være tekniske udfordringer ved indkøring og optimering, indtil alt er helt på plads. Vi forlader ikke opgaven, før den er ført helt til dørs.

 

Cirkulær økonomi

Hvad er cirkulær økonomi?

Vores tilgang er, at vores kunders restprodukter er mulige værdiskabende produkter og potentielt bidrager til den cirkulære økonomi, hvis man tænker i smarte løsninger. Det betyder, at vi konstant sigter efter, at restprodukter, der traditionelt ville blive betragtet som affald, kan indgå i en ny produktion. Derved får du et nyt cirkulært kredsløb fremfor en mere lige linje – fra produktion til affald.

Vi rådgiver dig til at se, hvordan dét, du måske betragter som uundgåeligt spild fra din produktion, kan udnyttes og skabe mere værdi. Både i form af mindre affald og som en økonomisk gevinst.    

Ved at koble kendte teknologier fra forskellige brancher på en ny måde, løser vi komplekse udfordringer på en smart og enkel måde. Samtidigt ser vi med nye øjne på maskintyper, der normalt tilbydes i konkurrence med hinanden til samme opgave. Vi udnytter deres svage og stærke sider, og derved kompletterer de hinanden og står side om side. Hos os er det faktisk kun fantasien, der sætter grænser for den ultimative løsning.

Cir-tech

Vi udvikler teknologiske løsninger der bidrager til den cirkulære økonomi.

Ring til os på.

+45 31 69 65 01

Find os

Surhavevej 14, Gjerndrup, 6650 Brørup
Danmark

Ring

+45 31 69 65 01

CVR

31 77 12 77